Centrum Mondzorg Eersel wordt M3

De praktijk van tandarts Branellec (Centrum Mondzog Eersel) is per 1 januari jl. onderdeel geworden van M3 Mondzorg. De lokatie blijft in het Dolium ongewijzigd. Evenals de persoonlijke setting en aandacht. Daarbij maken we gebruik van de expertise, de efficiency, het kwaliteitsdenken en de bredere vakinhoudelijke kennis van M3 Mondzorg als geheel. Iets dat vandaag de dag als kleine organisatie bijna niet anders kan.

Tandartsen Chaline Klijn en Rikkert Dings (tevens tandarts voor orthodontie) hebben de zorg voor de patiënten van Vanessa Branellec overgenomen die haar tandheelkundige werkzaamheden in België‚Äč heeft voortgezet. Tandartsen Dings (ma en woe) en Klijn (din en don) vormen samen met Marian Philipsen (mondhygië‚Äčnist), Steffi Eichhorn (ortho-assistente) en de assistentes Carlijne, Margot en Elaha het vaste team op de lokatie. De praktijk is geopend van maandag tot en met donderdag. Maar we hopen u ook snel op vrijdag te kunnen ontvangen.

Wat is er verder veranderd?
U krijgt voortaan uw factuur via FAMED. De nota komt in een FAMED-envelop naar u toe.

Het telefoonnummer van de praktijk is hetzelfde gebleven (0497 51 99 52). Het e-mailadres is veranderd in eersel@m3.nl. De website voor meer informatie is www.m3.nl. Alle vestigingen van M3 nemen nog nieuwe patiënten aan.

Via de website kunt u voortaan ook uw afspraak voor de halfjaarlijkse controle en/of de mondhygiënist maken. Ga daarvoor naar www.m3.nl, kies PATIËNTEN, kies AFSPRAAK MAKEN. U kunt in datzelfde menu ook controleren of wij uw goede telefoonnummer (liefst mobiel en vast) hebben en uw e-mailadres.