Kijk hier voor meer informatie i.v.m. onze coronamaatregelen en onze aangepaste werkwijze/huisregels »

Tandartspraktijk Van der Vorst ondergebracht bij M3 Mondzorg

De praktijk van tandarts Van der Vorst is overgedragen aan M3 Mondzorg. Patiënten van tandartspraktijk Van der Vorst kunnen voortaan hun afspraak voor controle, vervolgbehandelingen en spoedbehandelingen in laten plannen bij de tandartsen van M3 Mondzorg. Uiteraard mag u zelf kiezen bij wie u patiënt wordt. Binnen M3 is het gebruikelijk dat u altijd bij dezelfde tandarts komt of u moet zelf willen wisselen of door een pijnklacht acuut terecht willen in de praktijk. U kunt een afspraak maken bij tandarts Eva Pas, Chaline Klijn, Mariana Bento en Rikkert Dings. Op verzoek ook bij tandarts Ed Muris. Onder TEAM op deze website kunt u alvast kennismaken met de tandartsen. 

Neemt u voor het maken van de afspraak contact op met M3 Mondzorg (040 201 21 55). U kunt uw afspraak voor controle bij M3 natuurlijk ook combineren met de mondhygiënisten in de praktijk.

Parkeren kunt u op onze eigen parkeerplaats achter de praktijk aan de Hofstraat. Uiteraard stimuleren wij uw komst per fiets/lopend gezien het beperkte aantal parkeerplaatsen. Uw fiets kunt u aan de voorkant van het pand in de tuin parkeren.

Met vragen kunt u bij M3 Mondzorg terecht (tel: 040 201 21 55).