Nota's

Bij M3 Mondzorg ontvangt u als vaste patiënt en u bent dus gesaneerd* uw rekening van uw controle of behandeling via Fa-med. Dit bedrijf neemt van ons alle handelingen met betrekking tot het versturen en innen van rekeningen uit handen.

Goed om te weten, is dat Fa-med er eerst voor zorgt dat het gedeelte dat u van uw verzekering vergoed krijgt, rechtstreeks wordt geïnd bij uw zorgverzekeraar. Daarna krijgt u van Fa-med een rekening van het restbedrag dat u zelf aan Fa-med dient te voldoen. Voor meer informatie verwijzen wij naar deze informatie

Komt u niet geregeld bij de tandarts en/of u bent niet gesaneeerd* dan helpen wij u ook graag van uw klachten af maar dan dient u uw rekening wel na afloop van uw behandeling in onze praktijk te voldoen. Dat kan contant of per pin. Uiteraard kan M3 Mondzorg er ook voor zorgen dat uw gebit gesaneerd wordt en u voortaan ook uw nota's via Fa-med ontvangt.

* Als u gesaneerd bent komt u in ieder geval één of twee keer per jaar bij de tandarts en M3 Mondzorg beschikt over uw tandheelkundige dossier.