Wij zijn weer geopend voor uw tandheelkundige zorg!

Kijk hier voor meer informatie i.v.m. onze coronamaatregelen en onze aangepaste werkwijze »

Spoedeisende hulp

Leest u deze informatie in z'n geheel door s.v.p. omdat de informatie per vestiging verschillende is!
Pijnklachten zijn vervelend. Als u ons op werkdagen, tijdens de openingsuren van de praktijk waar u patiënt bent, vroeg op de dag belt, zorgen wij ervoor dat we u diezelfde dag nog kunnen inplannen. Als u buiten onze openingstijden acute tandheelkundige klachten heeft dan kunt u gebruik maken van de dienstregeling. Deze verschilt per vestiging van M3.

Als u patiënt bent bij M3 in Valkenswaard kunt u contact opnemen met telefoonnummer: 0900 204 11 77 
Als u patiënt bent bij M3 in Helmond kunt u contact opnemen met telefoonnummer: 06 22 30 35 55
De dienstdoende tandarts staat u dan te woord.

Als u patiënt bent bij M3 in Eersel dan kunt u contact opnemen met het telefoonnummer van onze praktijk: 0497 51 99 52. U krijgt dan op het antwoordapparaat te horen welke tandarts dienst heeft op dat moment. In deze dienst - dus in Eersel niet in Helmond of Valkenswaard - is er op zaterdag en zondag altijd een spreekuur van 12.00u tot 12.30u. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Buiten dit spreekuur kunt u de dienstdoende tandarts alleen bellen voor ongelukken en nabloedingen. Voor meer informatie over de spoeddienst in Eersel: www.tandartsenkringdekempen.nl
In verband met het coronavirus kan bovenstaande informatie over het spreekuur afwijken. Neemt u daarom voorafgaand aan uw bezoek contact op met de dienstdoende tandarts.

Let wel: deze dienstregeling is uitsluitend voor spoedgevallen. Er is sprake van een spoedeisende situatie als het verlenen van hulp redelijkerwijs niet kan worden uitgesteld. Het gaat dan bijvoorbeeld om een ongeval, een nabloeding of een andere acute klacht.

U dient er rekening mee te houden dat de behandeling door de dienstdoende tandarts bij voorkeur per pin betaald moet worden (er is niet altijd een pinautomaat aanwezig dus zorgt u ook voor contant geld). U ontvangt daarvoor een kwitantie die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. Tijdens de dienst (avond/weekend) - dus buiten de openingstijden van de praktijk - wordt er een toeslag berekend voor de behandeling.