Kijk hier voor meer informatie i.v.m. onze coronamaatregelen en onze aangepaste werkwijze/huisregels »

Tandarts (junior/senior) gezocht: 2 tot 5 dagen per week

M3 Mondzorg heeft ruimte voor een enthousiaste, gezellige en gemotiveerde tandarts die het team van tandheelkundige professionals komt versterken. Start bij voorkeur medio april 2022 maar in overleg ook eerder. Locaties: Valkenswaard en/of Eersel. Werkdagen in overleg.
Werkervaring is een pré maar niet noodzakelijk! Kom je als senior tandarts aan boord dan zijn er voldoende uitdagingen op tandheelkundig vlak. Binnen M3 wordt met de nieuwste apparatuur gewerkt en zijn we actief binnen een breed scala van disciplines (reguliere en esthetische tandheelkunde, orthodontie, implantologie, endodontologie). Een specialisatie binnen deze disciplines behoort ook zeker tot de mogelijkheden.
Wanneer je minder ervaring hebt als tandarts is er ruimte deze binnen M3 op te doen en als junior tandarts aan de slag te gaan.

Wat wij bieden en vragen:
Je bent BIG-geregistreerd en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. In ons gezellige team werk je samen met 8 andere tandartsen en de ondersteunende collega's waarbij je gebruik maakt van de nieuwste technieken en goede materialen. Ons in-huis-laboratorium is in onze werkwijze van grote waarde. Persoonlijke aandacht voor onze patiënten en elkaar vormt de basis in onze cultuur. Een super-georganiseerde praktijk is iets dat de patiënten als fijn ervaren. Maar ook hetgeen door de M3-tandartsen als echt onderscheidend wordt gezien.
Je honorering is op basis van omzetpercentage.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en je bezoek aan onze website? Stuur dan je CV met motivatie naar iris@m3.nl
We maken graag een afspraak om kennis met je te maken!