Kijk hier voor meer informatie i.v.m. onze coronamaatregelen en onze aangepaste werkwijze/huisregels »

M3 Mondzorg is op zoek naar TOPTALENT!

Superhandige tandartsassistente gezocht (locatie: Valkenswaard en Eersel)
Heb je ervaring als tandartsassistente of kom je binnenkort van je opleiding af? Heb je zin in een leuke (andere) baan? Ben je ambitieus, klantvriendelijk, kun je goed communiceren en sta je ervoor open om  nieuwe dingen te leren? Dan komen wij graag met jou in contact!

M3 is een team van ongeveer 45 tandheelkundige professionals. We leggen de lat voor onszelf hoog maar daar staat ook veel tegenover. Zo kun je interne en externe opleidingen volgen en krijg je veel vrijheid in je werk - met uiteraard voldoende ondersteuning om je in te werken. We hebben een leuk team waarin de persoonlijke band met elkaar voorop staat. Daar horen natuurlijk regelmatig leuke teamactiviteiten bij…soms leerzaam, soms alleen maar fun!

Wil jij ons team komen versterken? Dan hebben wij een vacature voor jou! Stuur snel een kort cv met pasfoto per e-mail naar iris@m3.nl. We kijken uit naar je reactie!

Maak hier kennis met het team!

Mocht je intern een opleiding tot tandartsassistente willen volgen bij M3 Mondzorg, ook dan komen we graag in contact met je. Schrijf een korte motivatie, je CV en een pasfoto en stuur dit in een mail naar iris@m3.nl

Toptalent aan de balie
Heb jij interesse onze balie te komen versterken in Valkenswaard en bij vakantie op 1 van onze andere vestigingen? Stuur ons dan een mail met je CV/brief/foto, dan komen we heel graag met je in contact! iris@m3.nl