NIEUWS

Vervanging tandarts Van Leeuwen i.v.m. zwangerschapsverlof

Geplaatst op dinsdag 10 december 2019

Bij afwezigheid van tandarts Van Leeuwen in verband met haar zwangerschapsverlof zal er bij M3 Mondzorg in Helmond per februari 2020 een nieuwe tandarts werkzaam zijn. Tandarts Dyonne Unk komt vanaf 13 februari 2020 tandarts Dorethé van Leeuwen op de donderdagen vervangen. Zij neemt waar nodig de behandelingen van collega Van Leeuwen dus 1 op 1 over. Tot 9 juni 2020 kunt u bij tandarts Unk terecht in plaats van tandarts Van Leeuwen. Dyonne Unk is een aantal jaren geleden ook al werkzaam geweest bij M3 Mondzorg in Helmond. Voor sommigen van u dus mogelijk een bekend gezicht!


Mondhygiëne praktijk Joanne Alkemade onderdeel M3

Geplaatst op vrijdag 7 juni 2019

Met ingang van 10 juli a.s. is de praktijk voor mondhygiëne van Joanne Alkemade onderdeel van M3 Mondzorg in Helmond. De patiëntendossiers van mevrouw Alkemade worden per 10 juli 2019 ondergebracht bij M3 Mondzorg. Mocht u als patiënt van Joanne Alkemade daar geen toestemming voor geven dan kunt u dat per e-mail aan haar kenbaar maken, voor 10 juli a.s.

Lees verder »

Kom jij ons team voor mondhygiene versterken?

Geplaatst op donderdag 18 april 2019

Heb jij de opleiding Mondzorgkunde gedaan en ben je op zoek naar een leuke en professionele werkomgeving voor 3 dagen of meer? Dan is M3 Mondzorg op zoek naar jou. Ons team in Valkenswaard en Helmond wil graag versterking. Stuur snel je CV met pasfoto naar caroline@m3.nl