Kijk hier voor meer informatie i.v.m. onze coronamaatregelen en onze aangepaste werkwijze/huisregels »

NIEUWS

Tandartspraktijk Dams gaat samen met M3 Mondzorg Helmond

Geplaatst op vrijdag 10 december 2021

Tandartspraktijk Dams gaat per 17 januari 2022 over naar het adres van M3 Mondzorg, Doorneind 2 te Helmond! Per 17 januari a.s. zijn alle patienten van tandarts Dams voortaan welkom in zijn behandelstoel binnen de praktijk van M3 Mondzorg aan Doorneind 2 in Helmond. Alle geplande afspraken – ook die in de oude praktijk in het verleden met u gemaakt zijn - vinden vanaf 17 januari a.s. plaats op dit nieuwe adres. Theo Dams zelf zal daar samen met zijn assistente Anouk Eijkemans werkzaam blijven van maandag tot en met donderdag. Tot 17 januari a.s. vinden alle afspraken nog plaats op het oude adres, de Beukehoutstraat.

Lees verder »

Uitbreiding M3-tandartsenteam

Geplaatst op woensdag 21 juli 2021

Mijn naam is Stijn Wijnands (1997). Vanaf september 2021 zal ik het team van M3 Mondzorg komen versterken. Ik heb gestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen, alwaar ik in juli 2021 ben afgestudeerd. Tijdens mijn studie heb ik me met name verdiept in de restauratieve en esthetische tandheelkunde en heb ik onderzoek gedaan naar de toepassing van esthetische bruggen met minimaal invasieve tandheelkunde. Mijn interesse voor de tandheelkunde is binnen de muren van M3 Mondzorg ontstaan als patiënt. Hoewel ik aanvankelijk vastbesloten was geneeskunde te gaan studeren, heb ik mede door het enthousiasme van tandarts Muris besloten tandheelkunde te gaan studeren. Het voelt voor mij dan ook als een mooie en logische stap om bij M3 Mondzorg te gaan werken. Ik zal tijdens mijn werkzaamheden een gedeelte van de zorg van tandarts Muris overnemen. Ik ben werkzaam binnen M3 op alle locaties; in Valkenswaard (maandag, dinsdag, woensdag), Helmond (donderdag) en Eersel (vrijdag). 

 


Wij zijn er voor u!

Geplaatst op donderdag 1 juli 2021

Mondzorg levert een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van uw leven. Het moet problemen voorkomen die de algemene gezondheid van mensen kunnen aantasten. Het is daarom belangrijk dat wij als mondzorgpraktijk zoveel als mogelijk onafhankelijk van de mate van aanwezigheid van het COVID-virus in staat zijn reguliere mondzorg te verlenen. Waarbij de kans op besmetting zo klein mogelijk is. Het gaat daarbij om zorg voor patiënten zonder (verdenking) op COVID-19. Maar ook indien gewenst spoedzorgverlening aan COVID-19 en/of COVID-19 verdachte patiënten. M3 Mondzorg treft maatregelen binnen haar praktijk om verantwoorde zorg te verlenen aan haar patiënten en om op een veilige manier te werken. voor haar eigen team.

Lees verder »

Zwangerschapsverlof tandarts Waterschoot

Geplaatst op donderdag 23 april 2020

Bij afwezigheid van tandarts Waterschoot in verband met haar zwangerschapsverlof zal per 18 mei a.s. bij M3 Mondzorg in Valkenswaard en Helmond een nieuwe tandarts werkzaam zijn. Tandarts Irfan Demir vervangt tandarts Waterschoot in Valkenswaard (dinsdagen) en in Helmond (woensdagen). De andere dagen worden waargenomen door tandarts Eva Pas (maandagen in Helmond, donderdagen in Valkenswaard). Mocht u patiënt zijn bij tandarts Waterschoot en een afspraak via de webagenda willen plannen dan dient u dat via de agenda van tandarts Waterschoot te doen.


Mondhygiëne praktijk Joanne Alkemade onderdeel M3

Geplaatst op vrijdag 7 juni 2019

Met ingang van 10 juli a.s. is de praktijk voor mondhygiëne van Joanne Alkemade onderdeel van M3 Mondzorg in Helmond. De patiëntendossiers van mevrouw Alkemade worden per 10 juli 2019 ondergebracht bij M3 Mondzorg. Mocht u als patiënt van Joanne Alkemade daar geen toestemming voor geven dan kunt u dat per e-mail aan haar kenbaar maken, voor 10 juli a.s.

Lees verder »

Kom jij ons team voor mondhygiene versterken?

Geplaatst op donderdag 18 april 2019

Heb jij de opleiding Mondzorgkunde gedaan en ben je op zoek naar een leuke en professionele werkomgeving voor 3 dagen of meer? Dan is M3 Mondzorg op zoek naar jou. Ons team in Valkenswaard en Helmond wil graag versterking. Stuur snel je CV met pasfoto naar caroline@m3.nl