Ondanks de nieuwe lockdown zijn wij op alle vestigingen geopend, volgens onze reguliere openingstijden!

Kijk hier voor meer informatie i.v.m. onze coronamaatregelen en onze aangepaste werkwijze/huisregels »

NIEUWS

Tandarts Eva Pas gaat team Eersel versterken

Geplaatst op maandag 1 februari 2021

Per 1 februari jl. vervangt tandarts Eva Pas in de praktijk van M3 in Eersel tandarts Rikkert Dings die na zo'n 4 jaar prettige samenwerking heeft besloten zijn ambitie een eigen praktijk te gaan runnen, verder invulling te geven.
Tandarts Pas is al enkele jaren werkzaam binnen M3 Mondzorg in Valkenswaard.

Uiteraard blijft M3 Mondzorg in Eersel ook de orthodontie-behandelingen doen. Voor beugelbehandelingen maken wij echter altijd een eerste afspraak bij M3 Mondzorg in Valkenswaard. De controles vinden veelal in Eersel plaats.

Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met de receptioniste van M3 Mondzorg in Eersel. Wij ontvangen u heel graag binnenkort weer in de praktijk.


Wij zijn er voor u!

Geplaatst op maandag 14 december 2020

Ondanks de nieuwe lockdown is M3 Mondzorg gewoon geopend volgens de reguliere openingstijden. Voor spoedzorg maar ook voor reguliere tandheelkundige zorg. Met alle nieuwe inzichten en verbreding van onze kennis ten aanzien van het corona-virus kan M3 u de normale zorg bieden volgens de richtlijnen van de overkoepelende mondzorgorganisaties en het RIVM. Hierbij hebben we een unaniem draagvlak van al onze M3-behandelaars en andere collega´s. Voor mensen die in de corona-risicogroep vallen kan individueel worden overlegd of iemand wel/niet behandeld kan worden. Neem daarvoor contact op met onze receptie op de vestiging waar u patiënt bent.

Lees hier verder welke maatregelen we getroffen hebben in verband met uw zorg.

Lees verder »

Zwangerschapsverlof tandarts Waterschoot

Geplaatst op donderdag 23 april 2020

Bij afwezigheid van tandarts Waterschoot in verband met haar zwangerschapsverlof zal per 18 mei a.s. bij M3 Mondzorg in Valkenswaard en Helmond een nieuwe tandarts werkzaam zijn. Tandarts Irfan Demir vervangt tandarts Waterschoot in Valkenswaard (dinsdagen) en in Helmond (woensdagen). De andere dagen worden waargenomen door tandarts Eva Pas (maandagen in Helmond, donderdagen in Valkenswaard). Mocht u patiënt zijn bij tandarts Waterschoot en een afspraak via de webagenda willen plannen dan dient u dat via de agenda van tandarts Waterschoot te doen.


Tijdelijke sluiting M3 Mondzorg (Valkenswaard, Helmond en Eersel) in verband met het coronavirus

Geplaatst op zondag 15 maart 2020

In navolging van de overheidsmaatregelen rondom de coronacrisis is M3 Mondzorg tot nader order uitsluitend geopend voor spoedeisende hulp welke centraal op de vestiging in Valkenswaard wordt gegeven.
Als u de komende periode een afspraak heeft staan dan zal deze NIET doorgaan. Wij sturen u daar een e-mail over om dit te laten weten en u een nieuwe datum te geven voor uw afspraak. Mocht u op deze nieuw geplande datum/tijdstip niet kunnen dan vragen wij u telefonisch contact met ons op te nemen om deze te verzetten. Wij verzoeken u geen bezoek aan de praktijk te brengen. 

Voor spoedeisende* hulp dient u telefonisch een afspraak te maken.
Valkenswaard: 040 201 21 55, Helmond 0492 52 53 53, Eersel 0497 51 99 52 (de behandelingen voor spoedhulp vinden centraal op onze vestiging in Valkenswaard plaats).

Lees verder »

Mondhygiëne praktijk Joanne Alkemade onderdeel M3

Geplaatst op vrijdag 7 juni 2019

Met ingang van 10 juli a.s. is de praktijk voor mondhygiëne van Joanne Alkemade onderdeel van M3 Mondzorg in Helmond. De patiëntendossiers van mevrouw Alkemade worden per 10 juli 2019 ondergebracht bij M3 Mondzorg. Mocht u als patiënt van Joanne Alkemade daar geen toestemming voor geven dan kunt u dat per e-mail aan haar kenbaar maken, voor 10 juli a.s.

Lees verder »

Kom jij ons team voor mondhygiene versterken?

Geplaatst op donderdag 18 april 2019

Heb jij de opleiding Mondzorgkunde gedaan en ben je op zoek naar een leuke en professionele werkomgeving voor 3 dagen of meer? Dan is M3 Mondzorg op zoek naar jou. Ons team in Valkenswaard en Helmond wil graag versterking. Stuur snel je CV met pasfoto naar caroline@m3.nl